Urheilukentäntie 9, Lehmo

73 m², 3h+k+s+khh, 825 €/kk

Rivitalon päätykolmio suositun Lehmonharjun ulkoilualueen vieressä.

Hyvinvarustellussa keittiössä on mm. astianpesukone sekä keraaminen liesi helpottamassa arkea, ja olohuoneen sydämenä toimii Tulikiven varaava takka.

Kodinhoitohuoneessa on liitäntä pyykkikoneelle sekä erillinen sisäänkäynti takapihan terassille. Saunassa on led-valot ja kylpyhuoneessa toinen wc.

Tammiparketin alla kulkee lattialämmitys.
Säilytystilaa löytyy makuuhuoneiden kaapistoista, kodinhoitohuoneesta sekä erillisestä lämpimästä verkkovarastosta. Takkapuille on huoneistokohtainen kylmä varastotila.

Autolle on lämmityspiste autokatoksessa, ja pyöriä voi säilyttää ulkoiluvälinevarastossa tai asunnon takapihalla katseilta suojassa.

Alakoulu ja päiväkoti sijaitsevat Vanhan Nurmeksentien toisella puolella, jonne pääsee kulkemaan turvallisesti alikulun kautta.

Lehmon K-supermarkettiin on matkaa 1,5 kilometriä. Kuuden kilometrin päässä olevaan Joensuun keskustaan voi kulkea sujuvasti autolla, pyörällä tai bussilla.

Lehmonharjun ulkoilureitit ja polut lähtevät tontin reunalta.

Asunto vuokrataan pitempiaikaiseksi kodiksi vähintään vuodeksi. Asukkaan vastuulla on huolehtia taloyhtiön yhteisten alueiden siisteydestä talonmiesviikollaan aina seitsemän viikon välein. Luottotiedot tarkastetaan ja lemmikit ovat neuvoteltavissa. Laaja kotivakuutus vaaditaan.

Asunnon vuokra on 825 €/kk ja vesimaksu 15 €/hlö/kk. Autopaikka sisältyy vuokraan. Vakuus on yhden kuukauden vuokra.

Kuvaus:3h + k + s + khh
Asuinpinta-ala:73 m²
Vuokra:825 €/kk + vesimaksu
Tyyppi:rivitalo
Rakennusvuosi:2007
Yleiskunto:hyvä
Lemmikit:sopimuksen mukaan
Vuokrasopimus:väh. 12 kk

Asunto on tällä hetkellä vuokrattu.

Kiinnostuitko? Hae asuntoa helposti täyttämällä alla oleva lomake.